Zuideinde 46 A Roelofarendsveen - Ed Meijer Vastgoed

Ga naar de inhoud

Zuideinde 46 A Roelofarendsveen

Woningen > Zuideinde 46 A
Zuideinde 46 A, 2371 bw Roelofarendsveen
Zuideinde 46 A Roelofarendsveen
Zuideinde 46 A Roelofarendsveen
Zuideinde 46 A Roelofarendsveen
Ed Meijer Vastgoed biedt u aan dit geweldige vrijstaande woonhuis met garage en kantoorruimte aan huis. Deze in 1996 gebouwde woning moet u zeker eens van binnen komen kijken. Er zijn meerdere mogelijkheden. Werken aan huis, praktijk aan huis of mantelzorg ruimte. De ruimte is er uitermate geschikt voor.

Begane grond:
 
Entree, hal met meterkast, toilet met fonteintje en toegang tot de tuingerichte woonkamer. Aan de voorzijde is de grote woonkeuken met diverse (inbouw) apparatuur. De woonkamer heeft een houtkachel voor een warme en gezellige sfeer. De begane grondvloer is voorzien van een siergrindvloer met vloerverwarming.  Vanuit de hal is de opgang naar de 1e verdieping, maar er is ook toegang tot het 2e toilet met fonteintje, toegang naar ‘kantoor’ruimte en toegang tot de garage. Vanuit de garage is de wasruimte bereikbaar. De zonnige tuin is bereikbaar vanuit de woonkamer, kantoorruimte en wasruimte. U zult verbaasd staan hoeveel ruimte u beneden heeft.

1e verdieping:
 
Overloop. Vier riante slaapkamers (met airco). Licht betegelde badkamer met douchecabine, wastafel meubel, ligbad en derde toilet.

2e verdieping:
 
Riante bergzolder welke bereikbaar is door middel van vlizo trap. Opstelplaats cv-combi ketel met grote boiler en airco unit.

Diversen:
 
De woning is gelegen in het ‘oude’ dorp van Roelofarendsveen.  Achter de lintbebouwing vindt u hier het grote woonhuis. Parkeren voor meerder auto’s op eigen terrein mogelijk. De woning beschikt over maar liefst 18 zonnepanelen. Bouwjaar omstreeks 1996. De zijuitbouw (ca. 42²)  is tijdens de bouw al gebouwd als kantoorruimte. Maar deze ruimte is zeer geschikt voor diverse mogelijkheden. De tuin is groot en zonnig. Er staat en extra berging in de tuin. De woning is voorzien van geïsoleerde beglazing. De garage is van buiten als binnen bereikbaar. De woning is gelegen op 805m² eigen grond.
 
 
Roelofarendsveen is centraal gelegen in de Randstad. De A4 geeft u een goede verbinding richting Amsterdam en Den Haag. Eigenlijk bent u overal zo.
 
 
Echt een aanrader om te komen bekijken als u ruimte zoekt in en om het huis………..
 
Oplevering:
 
In overleg

Prijs: € 895.000,-- K.K.
 
Al onze aanbiedingen geschieden geheel vrijblijvend en dienen derhalve te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

Meer dan 25 jaar ervaring in het vastgoed
Terug naar de inhoud